Iddaa Tahminleri ve Banko Bahis Kuponları

iddaa bülteninde maçların oranları verilirken iddaa oynayacak kişiye fazla seçenek sunar bunlardan bir tanesi iddaa bülteninde yer alan ilk yarı maç sonucudur. İlk yarı maç sonucu iddaa içinde belirtilen maçların ilk yarılarını ve ikinci yarılarını hangi takımın önde tamamlayacağını tahmin etmeye dayalıdır. Doğal olarak iddaa bu tahminleri bilenlere yüksek oran vermektedir.
İlk yarı maç sonucu oynamak iddaa için daha dezavantaj sağlamaktadır. Örneğin iki yarıyıda ev sahibinin kazancağını tahmin etmek için ilk yarı bir ikinci yarı bir oynayan bir kişi ev sahibinin ilk yarı berabere kalması sonucunda iddaa oynadığı maçı yatırmaktadır. Yani ev sahibi takım ikinci devreyi önde bitirse bile kuponu o maç için yatmaktadır.
İddaa içinde ilk yarı maç sonucu oranları yüksektir fakat iddaa bültenlerinde ilk yarı konuk takım veya ilk yarı ev sahibi maç sonucu ev sahibi veya konuk takımın kazanması olasılığına oynamak iddaa oranlarının yüksek olmasını sağlamaktadır. Çünkü iddaa bu tür sonuçların olasılığının oldukça düşük olduğunu saptamaktadır.

by tahmin, iddaa kuponları kuponları yaparken dikkate alınan hususlardan birisi handikap kavramıdır. İddaa içinde handikap verilen takım handikap verildiği sayı kadar önde başlar. İddaa oranlarını buna göre düzenler. Örneğin çok güçlü bir takım ve çok güçsüz bir takım karşılaşıyorsa iddaa güçsüz takıma üç handikap verebilir. Yani iddaa içinde güçlü takıma oynayan biri takımın en az dört farkla kazanmasını beklemelidir.
İddaa içinde bulunan handikap kavramı iddaa içinde bulunamayan takımların kaybetme ihtimali yüksek olsa bile oynanılan maçlara denge getirmek amaçlı yapıldığı ve iddaa bülteninde oranların bu şekilde belirlendiği bilinmelidir. Yeni iddaa bültenine sokulan handikap kavramı biraz önceki ile farklılık göstermektedir.
Son zamanlarda iddaa bülteninde handikap kavramını hemen hemen her maçta görmekteyiz. Önceden iddaa bülteninde sadece zayıf takımlara handikap verilirken şimdi iddaa bülteninde güçlü takımlarada handikap verilmektedir. Bu da iddaa oranlarını tahmine göre az veya çok olmasını sağlamaktadır.

iddaa bülteninde her türlü ihtimalin gerçekleşme olasılığı olmaktadır bu nedenle iddaa oynayacak kişiye her türlü seçenek sunulmaya çalışılmaktadır. İddaa içinde bu seçeneklerden biri maçtaki gol sayılarının ne kadar olup olmayacağını tahminler arasında gösterip iddaa içinde oynanmasını sağlamaktır.
İddaa içinde oynanacak bültende gösterilen gol sayıları bir veya sıfır gol, iki veya üç gol, dört veya altı gol ve yedi gol üstü seçeneğidir. İddaa gol sayılarını tahmin eden kişilere oranları belirlerken en yüksek oranı yedi gol üstüne vermektedir çünkü iddaa yedi gol üstü biten maçların az sayıda olmasını bu nedenle gerçekleşme olasılığının az olduğunu bilmektedir.
Genelde iddaa içinde oynanılan maçlar iki veya üç golle bitmektedir. İddaa bu yüzden iki veya üç golle biten maçlara verilen oranları diğer gol sayılarına verilen oranlardan daha düşük tutmaktadır. Aynı zamanda iddaa çok gol atan bir takımın yedi veya daha fazla gol olmasını belirlediği için iddaa içindeki bu tür maçların oranlarını doğal olarak normelden düşük belirlemiştir.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.